Met één klik de baanstatus veranderen

De zogenaamde baanstatus is voor golfliefhebbers een belangrijk gegeven bij het bezoeken van een golfbaan. Golfbaan Spaarnwoude gaf ons de opdracht de website te moderniseren en te zorgen voor een eenvoudige mogelijkheid om de baanstatus te kunnen veranderen.

baanstatus-pagina

Gewoon op één eenvoudige overzichtspagina kunnen zien waar je als golfer aan toe bent bij een bezoek aan Golfbaan Spaarnwoude. Dat was de vraag bij de ontwikkeling van de nieuwe website. Meer rust in de layout, meer overzicht en makkelijk in te voeren condities door de beheerder.

baanstatus-invullen

Het invullen van de baanstatus gebeurt op basis van eenvoudige selecties voor alle mogelijke condities die van toepassing zijn voor Golfbaan Spaarnwoude.

Natuurlijk kunnen veranderende omstandigheden makkelijk worden aangepast. Een conditie toevoegen, veranderen of verwijderen is in een handomdraai geregeld.

baanstatus-programma

Die handomdraai gaat echter wel gepaard met een stukje maatwerk programmatuur om de verschillende condities netjes onder elkaar op de juiste pagina te tonen. Hoe eenvoudig het overzicht ook is, juist dat aspect vergt extra inspanningen in de 'achterkant' van het systeem om het voor zowel de beheerder van de website als voor de klanten van Golfbaan Spaarnwoude zo eenvoudig mogelijk te maken.

app-golfbaan

Onmisbaar voor de moderne golfer, de Golfbaan Spaarnwoude app. In één oogopgslag de actuele baan- en wewersomstandigheden, de starttijd boeken en alle actuele informatie over evenementen, restaurant- en shop aanbiedingen in een handomdraai.