De basis van het proces

Doelen

Duidelijkheid in doelen vooraf maakt het voor u prettig om uw wensen duidelijk te maken. Want zonder doelen kunnen we samen niet verder.

Doelgroep

Met uw website of app wilt u uw doelen bereiken. Zorg dus voor een duidelijke omschrijving van uw doelgroep(en).

Passie

Een doelgroep opbouwen vergt inspanningen en tijd. Daar is passie voor nodig. Samen voelen dat het ergens om gaat, dat is onze basis van samen optrekken in een inspirerend project.

Team

Wilt u alles zelf doen? Heroverweeg die beslissing. Elk on-line project vergt diverse disciplines. Denk nu over uw competenties in relatie tot hetgeen we samen on-line moeten gaan bereiken.

Budget

Nee, u hoeft echt geen nieuwe hypotheek af te sluiten. Maar u heeft een redelijk budget nodig om samen met ons uw doelen te bereiken. Beschouw uw budget als een investering op weg naar een positief resultaat.

Tijd

Geen enkel project lukt zonder voldoende tijd. Uw tijd is nodig om uw project te doen slagen. Maak dus voldoende tijd vrij.

Samenwerkende workflow

Briefing

Het samenspel tussen de juiste vragen en antwoorden om uw argumenten voor uw wensen op het gebied van uw online media kanalen in kaart te brengen. En daarbij ook kort aandacht voor de gehele mediamix, want online is een onderdeel van de verschillende manieren waarop u met uw doelgroep communiceert.

Sitemap

Op basis van een sitemap komen de verschillende 'communicatie componenten' duidelijk in beeld. Het geeft een overzicht van de pagina's die deel uit gaan maken van uw inhoud voor uw doelgroep(en). Kijk naar dit voorbeeld om een indruk te krijgen.

Prototype

Tijdens de ontwikkeling kunt u live meekijken naar de bouw van een prototype. Daarbij wordt al meteen rekening gehouden met de juiste vormgeving, maar veelal nog niet de juiste beelden en/of  teksten, maar het geeft een live gevoel van de bediening en indeling van de te onwikkelen website of app.

Ontwerp

In deze fase komen uw huisstijl, beelden en teksten in één geheel samen. De afstemming van uw logo met het verdere kleurgebruik, de typografie en de achtergrondkleuren gaan samen de gehele look&feel bepalen. Kijk naar deze volledig ingerichte website.

Oplevering

Na uitgebreid testen van alle onderliggende techniek, is het moment daar om de website of app te 'openbaren'. Vervolgens worden de onderhoudsaspecten besproken en de after-sales zorg om website of app actueel te houden in zowel inhoud als techniek.

Interesse?

Vul dan het intake-formulier in. Het helpt u om uw wensen zeer gericht in kaart te brengen en bespaart ons beiden tijd, die we later goed kunnen gebruiken in de bovenstaande stappen.

Samen met u werken wij graag met de volgende online gereedschappen om de workflow en communicatie tijdens uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen:

  • Slack - een team 'overleg' omgeving
  • Trello - een 'project status' omgeving
  • Zoom - een 'team video chat' omgeving