Doelen

Duidelijkheid in doelen vooraf maakt het voor u prettig om uw wensen duidelijk te maken. Want zonder doelen kunnen we samen niet verder.

Doelgroep

Met uw website of app wilt u uw doelen bereiken. Zorg dus voor een duidelijke omschrijving van uw doelgroep(en).

Passie

Een doelgroep opbouwen vergt inspanningen en tijd. Daar is passie voor nodig. Samen voelen dat het ergens om gaat, dat is onze basis van samen optrekken in een inspirerend project.

Team

Wilt u alles zelf doen? Heroverweeg die beslissing. Elk on-line project vergt diverse disciplines. Denk nu over uw competenties in relatie tot hetgeen we samen on-line moeten gaan bereiken.

Budget

Nee, u hoeft echt geen nieuwe hypotheek af te sluiten. Maar u heeft een redelijk budget nodig om samen met ons uw doelen te bereiken. Beschouw uw budget als een investering op weg naar een positief resultaat.

Tijd

Geen enkel project lukt zonder voldoende tijd. Uw tijd is nodig om uw project te doen slagen. Maak dus voldoende tijd vrij.

Interesse?

Vul dan het intake-formulier in. Het helpt u om uw wensen zeer gericht in kaart te brengen en bespaart ons beiden tijd, die we later goed kunnen gebruiken in de bovenstaande stappen.