Bezoekers willen pagina’s zien met relevantie voor hun samengestelde inhoud

14 juni 2017

U komt op een website en binnen 5 seconden maakt u de beslissing of u verder klikt of naar ‘elders’ gaat. Hoe komt het dat de ene website bezoekers beter vasthoudt en beter omzet genereert dan de andere? Veel van wat u ziet gebeurt in de techniek op de achtergrond.

Lees verder....

Effectief communiceren van vacatures

6 juni 2017

Natuurlijk hebben alle grotere uitzend- en arbeids(bemiddelings)bureaus grote systemen voor de aanmaak, bewerking en toonbaar maken van vacatures op hun websites. Voor een middelgroot bureau op dit gebied ontwikkelden we een gerichte oplossing die zijn effectiviteit dagelijkse bewijst. Lees ook: Grafimedia in cijfers 2008 Voor de vijfde keer is ‘Grafimedia in cijfers’ verschenen. Het boekje…

Lees verder....

Onderhoud net zo belangrijk als aan uw auto

4 mei 2017

Websites worden steeds belangrijker voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. In zowel marketing, verkoop, support en dus de algehele communicatie met uw doelgroep(en) speelt uw website de centrale rol van ‘spin in het web’ aan online gereedschappen. Onderhoud is daarbij van groot belang.

Lees verder....

Wij helpen uw klanten uw producten en/of diensten te vinden

1 april 2017

U heeft een bedrijfswebsite met een aantal statische pagina’s en misschien wel een reeks artikelen. Kans is groot dat uw website niet hard genoeg voor u werkt. Immers uw producten en diensten kunnen nauwelijks gevonden worden door uw klanten. Dat kan anders.

Lees verder....

Zoeken in een content management systeem

22 maart 2017

Op een ‘gewone’ website met pagina’s en een berichten tijdlijn is zoeken naar inhoud niet zo spannend. Het is zelfs de vraag in welke mate de zoekfunctie nog wel wordt gebruikt op dergelijke websites. Dat wordt anders bij bedrijfswebsite met diensten en/of producten, waarin de klant op zoek gaat naar relevante inhoud, die ertoe doet. Een voorbeeld.

Lees verder....

Catalogus maken zonder webshop?

22 februari 2017

Een webshop is in feite een database met records (producten) en velden (producteigenschappen). Webshop gereedschappen zijn ontwikkeld voor universele oplossingen. Een maatwerkoplossing voor een catalogus is één van de specialiteiten die wij in huis hebben.

Lees verder....

LUIT.nl betrokken bij WordCamp Nederland 2017

16 februari 2017

Ik ben trots te mogen melden dat ik deel mag gaan uitmaken van de organisatie van WordCamp Nederland 2017. Met een geïnspireerd team wordt het grootste Nederlandse WordPress in het najaar van 2017 georganiseerd.

Lees verder....

Google dwingt ‘https’​ websites bijna af

1 februari 2017

Bewust of onbewust zie je tegenwoordig steeds vaker de zogenaamde ‘groene slotjes’ verschijnen in de adresbalk van de browser bij het bezoeken van websites. Dat groene slotje verschijnt niet zomaar. Daar moet je wel wat voor doen.

Lees verder....

Online advies met toegevoegde waarde

15 januari 2017

Advies met toegevoegde waarde is vooral bedoeld voor klanten die hun online communicatie op orde willen hebben, liefst in combinatie met het offline media. Hoe doe ik dat om de juiste match te bereiken met het maximale resultaat?

Lees verder....

Interview met David Waumsley

8 november 2016

Binnen de internationale contacten rondom het pagebuilder platform Beaver Builder wordt veel kennis gedeeld binnen diverse Facebook groepen, met specialisten, ontwikkelaars en gebruikers vooral uit de Verenigde Staten, India en Australië. Eén van de contacten is David Waumsley.

Lees verder....