Hexapoda Ongediertebestrijding

Hexapoda Ongediertebestrijding gaf de opdracht om klant-rapportages na bezoek digitaal aan te bieden, zodat opdrachtgevers via een eigen inlog alle rapporten zouden kunnen inzien. Ingescande documenten worden per klant als PDF geupload.

hexapoda-basis

De aanvankelijke opdracht was de bouw van een gecombineerde website/webshop. Nadat die opdracht was gerealiseerd kwam de vervolgopdracht voor de klantenrapportages in het zakelijke segment. Daarmee heeft Hexapoda haar rapportages voor klanten aanzienlijk vereenvoudigd.

hexapoda-inloggen

Nadat een klant de juiste inlog gegevens heeft ingevoerd, komt deze op een eigen pagina terecht, waar de rapporten in PDF staan opgeslagen. De rapporten kunnen met een muisklik worden ingezien en indien gewenst worden geprint. Voorheen werden de papieren rapporten per individueel onderzoek naar de klant per post verstuurd.

hexapoda-webshop

De webshop omvat een grote collectie artikelen rondom ongediertebestrijding. Gericht op het kleinbedrijf en de particulier voorziet Hexapoda Ongediertebestrijding in een duidelijk behoefte naast de professionele zakelijke dienstverlening bij MKB en vooral ook in de horeca.