Verstand van publiceren

Alles wat wij voor u kunnen betekenen ontlenen wij aan onze uitgebreide ervaring in diverse segmenten binnen de gehele mediabranche onder de naam LooQup Publishing. Wij zijn zelf online uitgevers van onder andere printmedianieuws. In 2016 ontwikkelen wij diverse nieuwe titels, waaronder smartprintingsolutions, inspelend op de ontwikkelingen rondom printed electronics, RFID, NFC en andere technieken die nauwe aansluiting vertonen met conventionele printtechnieken.

printmedianieuws-home

Printmedianieuws is sinds eind 2013 een leidende informatiebron in de wereld van printmedia. Met een inspirerend team aan redacteuren, specialisten en freelancers zorgen wij dagelijks voor actuele content vanuit het vakgebied van uitgeverijen, drukkerijen, bureaus en toeleveranciers. Met focus op de achtergronden bij het nieuws.

Abonnees betalen voor de premium content. Wekelijks versturen wij een gratis nieuwsbrief naar meer dan 1200 professionals in het printmedia segment.

sps

Onder de naam Smart Printing Solutions zetten we in de zomer van 2016 een nieuwe titel op in samenwerking met specialisten in dit segment. Met deze titel zetten we niet alleen het nieuws en achtergronden van het nieuws in de markt, maar leggen we ook de verbindingen tussen vraag en aanbod uit de markt.

  • Website verkeert in beta
looqup-pagina

In de komende jaren ontwikkelen we de nieuwe titels onder de naam LooQup Publishing.