Non-profit

Voor de grootste lokale politieke partij in de gemeente Velsen (Velsen Lokaal) ontwikkelden we een aansprekende nieuwswebsite. Hetzelfde deden we voor Hart voor Holland ter voorbereiding van de provinciale verkiezingen in 2014. Voor het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis bouwden we exact volgens aangeleverde vormgevingseisen de nieuwe website voor het museum. We hebben voor de gezamenlijke wijkplatforms in de gemeente Velsen een portal gemaakt, waarin elke wijk de communicatie richting de lokale burgers zo eenduidig mogelijk kan inrichten.

site-velsen-lokaal

Velsen Lokaal is met 6 zetels de op één na grootste politieke partij in de gemeente Velsen. Met een progressief media beleid hebben wij de partij tijdens twee verkiezingsrondes geholpen om met beperkte middelen professioneel campagne te kunnen voeren.

site-hartvoorholland

Hart voor Holland is een snel groeiend initiatief in de provincie Noord-Holland. Vele lokale partijen bundelden zich en al snel had de partij de aandacht van de lokale- en landelijke media.

site-pvm

Het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis richt zich op een juiste mix tussen plezier en educatie. Het museum is tijdelijk gehuisvest in een noodlokatie. De nieuwe website moet een eerste aanzet geven tot een moderner fysieke lokatie aan het IJmuider Strand.

site-wpf-velsen

Alle wijkplatforms in Velsen hadden afzonderlijke en weinig toegankelijke websites. Na uitgebreid gezamenlijk overleg besloot een meerderheid van de besturen de krachten te bundelen. Het initiatief werd gefinancierd door de gemeente Velsen. De website is samen met de geautomatiseerde maandelijke nieuwsbrieven de belangrijkste informatiebron naar de wijkbewoners.