Flexibel ingericht jobboard

In een eerste versie werd gebruik gemaakt van een plugin voor de jobboard functies. Na analyse van de wensen is het besluit genomen na vernieuwing van de website gelijktijdig een nieuwe opzet voor het jobboard te maken.

De homepage en nieuwe huisstijl (in samenwerking met 7x7Cornegge) vormen samen een strak en modern geheel. De header bevat de verschillende sectoren waarin het bedrijf actief is. Deze vormen tevens het menu voor de daarachter liggende vacatures.

nuaandeslag-technisch

Vanaf de homepage kunnen de verschillende categorieën worden gekozen en resulteren in een duidelijke overzichtspagina, met bovenin de belangrijkste kenmerken van de (tijdelijke) baan. De maatwerk kenmerken en de omschrijving zijn in samenwerking met de opdrachtgever opgesteld. Uiteraard in een flexibele opzet, zodat aanpassingen op eenvoudige wijze kunnen worden gerealiseerd.

In samenwerking met 7x7Cornegge is een social media campagne ontwikkeld.

nuaandeslag-achterzijde

De 'achterkant' is overzichtelijk ingericht, zodat het invoeren van vacatures op snelle en eenvoudige manier kan plaatsvinden. Elk veld wordt op basis van een logische invulvolgorde op de layout geplaatst.