WordPress advies

LUIT.nl geeft WordPress advies door gedegen onderzoek uit te voeren om uw doelen in overeenstemming te brengen met de communicatie met uw doelgroepen. Na onze analyse van uw WordPress website krijgt u een duidelijk rapport van onze bevindingen.

website advies, conversie optimalisatie, SEO, user experience, database publishing

LUIT.nl kijkt daarbij naar het gebruik van uw specifieke sleutelwoorden in berichten, producten en/of pagina’s. Daarnaast analyseren we het beeldgebruik op alle mogelijke aspecten, zoals grootte, uitsnede, mobiel gebruik, benaming en andere methode en mogelijke onderschriften. Natuurlijk bestuderen wij deze elementen in relatie tot de meest effectieve zoekmachine optimalisatie (SEO). Ook onderzoeken wij uw menustructuur in relatie met het gebruikte thema en de daaraan gekoppelde user experience aspecten. Uiteraard staan binnen alle genoemde aspecten ook het responsive (mobiel) gedrag van uw website centraal.

Het rapport welke LUIT.nl levert zal adviezen omvatten voor uw eigen IT/media deskundigen om verbeteringen door te voeren. Bij ontbrekende kennis kan gekozen worden voor een implementatie van de verbeteringen op basis van het advies door LUIT.nl of een maatwerk WordPress trainingsprogramma om uw medewerker(s) te trainen.

Kosten voor WordPress advies

Voor advies rondom uw WordPress website rekenen wij 100 euro ex. BTW per uur, uitgaande van maximaal 1 dagdeel van 4 uur om een aansprekend advies te kunnen produceren, wat door uw medewerkers verwerkt en uitgevoerd kan worden.

LUIT.nl biedt WordPress advies aan in samenwerking met Customedia. Meer weten? Stuur een e-mail naar peter@luit.nl of bel 06-20709846.