WordPress database publishing

LUIT.nl is gespecialiseerd in WordPress web database publishing. Alle applicaties die wij bouwen zijn gericht op toepassingen binnen uw bedrijfsdoelstellingen. Meer bereik, meer effect, meer resultaat.

wordpressWij onderzoeken en gebruiken steeds de meest effectieve gereedschappen om uw oplossingen mee te kunnen bouwen. Programmeren doen we alleen wanneer het echt nodig is. De basis van al onze oplossingen zijn voorhanden in modules. De modules optimaliseren wij voortdurend in samenwerking met onze partners. Het programmeerwerk besteden we uit binnen en buiten Europa.

WordPress database publishing

Database publishing is binnen WordPress omgevingen een bekend begrip. Immers elke pagina of elk blogpost is een onderdeel van de standaard WordPress database structuur. Naast pagina’s en blogposts kent WordPress de zogenaamde Custom Post Types en Custom Fields. Deze krachtige gereedschappen kunnen vanuit de kern van WordPress verder worden ontwikkeld tot volledige klantgerichte relationele database oplossingen.

Relationeel betekent dat verschillende ‘stukjes’ inhoud aan elkaar gekoppeld kunnen worden en op één pagina kunnen worden weergegeven, afhankelijk van de wijze waarop de blokjes zijn gekoppeld. Op die manier kunnen pagina’s worden opgebouwd met bijvoorbeeld klantcases en daaraan gekoppelde de gebruikte producten en de betrokken medewerkers.

Geen opmaak per pagina nodig

Binnen relationele database publishing ontwerpen wij één overzichtstemplate voor de lijst (of grid) weergave van een bepaald berichtentype (bijvoorbeeld klantcases). Dat kan ook voor de afzonderlijke producten en de betrokken medewerkers. Daarachter verschijnt dan een template voor de detailpagina voor elke case, product of medewerker. Op die manier zetten wij WordPress voor de eindgebruiker in als ‘kaartenbak’, zonder dat de vormgeving per kaart steeds opnieuw moet worden gerealiseerd. Het samenspel van content werkt naadloos samen met de basis templates voor overzichts- en detailpagina’s. Dat verhoogt het gebruiksgemak, de efficiency en vooral de relevantie voor de bezoeker van uw website.

WordPress database structuur

Vanwege onze jarenlange ervaring in het doorgronden van bedrijfsprocessen, zijn wij uitstekend in staat een ‘blauwdruk’ te maken van uw communicatie behoeften voor uw doelgroepen. Wij zorgen ervoor dat uw website uw visie, missie en doelstellingen weerspiegelt. De structuur ontwikkelen we in samenspraak en uw medewerkers krijgen een gedegen training via de ‘achterkant’ van het systeem data in te voeren. Alle noodzakelijke techniek en creativiteit zijn zodanig ingeregeld, dat uw publicatieproces zich beperkt tot eenvoudige data invoer via een makkelijk toegankelijke veldenstructuur.

databasestructuur

Voorbeelden

Kijk naar onze cases en voorbeelden om inzicht te krijgen in het type opdrachtgevers. Graag laten wij u ook een aantal ‘interne’ demo’s zien om het totale samenspel van voor- en achterzijde van onze oplossingen aan u te kunnen tonen. Kijk bijvoorbeeld op een testomgeving welke wij hebben ingericht voor de verbetering van de online marketing voor printmedia bedrijven.

Internationale netwerken

nieuwsmarktLUIT.nl maakt deel uit van verschillende internationale netwerken op het gebied van effectieve databasepublishing oplossingen binnen WordPress. Wij onderhouden uitstekende contacten met partners in binnen- en buitenland via diverse sociale netwerkgroepen binnen facebook. Op onze internationale theme website nieuwsmarkt delen wij graag onze kennis, kunde en ervaringen.

Gratis online marketing scan van uw bedrijf

Om kennis met ons te maken, bieden wij elk bedrijf een gratis en geheel vrijblijvende online marketing scan aan. U krijgt snel inzicht in de wijze waarop wij voor uw onderneming een effectieve blauwdruk kunnen maken de verhoging van uw online communicatie effecten binnen uw doelgroepen. Interesse? Bel dan met Peter Luit 06-20709846) en we maken meteen een afspraak.