WordPress onderhoud en service

WordPress onderhoud en service zorgt voor veiligheid, snelheid, effectiviteit en schoonheid van uw WordPress website. Verleiding begint met verzorging en voorkomt afknappers. LUIT.nl werkt al 10 jaar met het WordPress platform en behoort tot de groep koplopers op dit gebied in ons land. Wij weten wat werkt en wat niet. Wij kennen de valkuilen en de voordelen. Vandaar dat u bij ons geen standaardoplossingen vindt, maar wel een ijzersterk platform dat veiligheid, snelheid, effectiviteit biedt en dus continuïteit. WordPress onderhoud en service is daarvoor noodzakelijk.

WordPress-onderhoud-en-service-noodzaak

WordPress plugins en thema’s updaten

Veel klanten willen gewoon geen gedoe maar wel snel en eenvoudig hun website voorzien van content. WordPress is daarvoor een uitstekend CMS om dit te realiseren. Maar het is natuurlijk wel een open source oplossing. Het ontwikkelt zich snel door een enorme wereldwijde community. U merkt dat door updates die regelmatig doorgevoerd moeten worden. Overigens geldt ook dat extra functionaliteiten die zijn toegevoegd moeten meelopen met die updates. Met onze gedegen WordPress onderhoud en service overeenkomst houden we rekening met alle mogelijke aspecten.

WordPress is wereldwijd CMS marktleider en kent daardoor ook kwetsbaarheden. Vandaar dat updates niet alleen nieuwe of betere functionaliteiten betreffen, maar ook zogenaamde security updates betreffen. Voor de veiligheid van uw website en in sommige gevallen ook van kritische bedrijfsprocessen dient de website altijd over de meest recente updates te beschikken. LUIT.nl monitort uw installatie 24/7 en installeert updates pas na grondige controles.

WordPress onderhoud en service is noodzakelijk zodat uw website technisch 24/7 optimaal werkt. En het helpt u uw bezoekers te verleiden tot contact met uw onderneming. Uw resultaat staat bij LUIT.nl centraal.

Kosten voor WordPress onderhoud en service

Wordpress onderhoud

Voor onderhoud en service van WordPress websites zijn diverse mogelijkheden beschikbaar, vanaf €25,- per maand exclusief BTW. Eenmalige eerste kosten bedragen €150,- exclusief BTW voor een uitgebreide technische analyse van uw website. Dit omvat een check van alle bestanden van WordPress, van thema’s en van alle geïnstalleerde plugins, backup procedures en beveiliging van mappen en bestanden.

Mocht er sprake zijn van dusdanige verwaarlozing van updates waardoor functionaliteiten niet meer werken of zullen werken na het installeren van de nieuwste versies, dan gaan we vooraf met u in gesprek over de staat van de website en de eventuele kosten voor reparatie of het vinden van alternatieve functionaliteiten.

LUIT.nl kan ook uw website op basis van WordPress (ver)bouwen of uw website omzetten naar WordPress.

LUIT.nl biedt WordPress onderhoud en service aan in samenwerking met Customedia. Meer weten? Stuur een e-mail naar peter@luit.nl of bel 06-20709846. Wacht niet langer en besteed het WordPress onderhoud en service uit!