Briefing

Het samenspel tussen de juiste vragen en antwoorden om uw argumenten voor uw wensen op het gebied van uw online media kanalen in kaart te brengen. En daarbij ook kort aandacht voor de gehele mediamix, want online is een onderdeel van de verschillende manieren waarop u met uw doelgroep communiceert.

Sitemap

Op basis van een sitemap komen de verschillende 'communicatie componenten' duidelijk in beeld. Het geeft een overzicht van de pagina's die deel uit gaan maken van uw inhoud voor uw doelgroep(en). Kijk naar dit voorbeeld om een indruk te krijgen.

Prototype

Tijdens de ontwikkeling kunt u live meekijken naar de bouw van een prototype. Daarbij wordt al meteen rekening gehouden met de juiste vormgeving, maar veelal nog niet de juiste beelden en/of  teksten, maar het geeft een live gevoel van de bediening en indeling van de te onwikkelen website of app.

Ontwerp

In deze fase komen uw huisstijl, beelden en teksten in één geheel samen. De afstemming van uw logo met het verdere kleurgebruik, de typografie en de achtergrondkleuren gaan samen de gehele look&feel bepalen. Kijk naar deze volledig ingerichte website.

Oplevering

Na uitgebreid testen van alle onderliggende techniek, is het moment daar om de website of app te 'openbaren'. Vervolgens worden de onderhoudsaspecten besproken en de after-sales zorg om website of app actueel te houden in zowel inhoud als techniek.

Interesse?

Vul dan het intake-formulier in. Het helpt u om uw wensen zeer gericht in kaart te brengen en bespaart ons beiden tijd, die we later goed kunnen gebruiken in de bovenstaande stappen.

Samen met u werken wij graag met de volgende online gereedschappen om de workflow en communicatie tijdens uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen:

  • Slack - een team 'overleg' omgeving
  • Trello - een 'project status' omgeving
  • Zoom - een 'team video chat' omgeving