‘Digitaal Design’: 4 hoofdstukken kort maar zinvol

design.pngHet boek ‘Digitaal Design’ van Alistair Dabbs en Alistair Campbell (in het Nederlands vertaald) is een prima naslagwerk voor de ‘niet professional’, die in een paar bladzijden uitleg wil hebben over een zeer brede reeks van onderwerpen. Het boek is verdeeld in 4 hoofdstukken: systeemopzet, ontwerpstudio, drukwerk en digitale media. In het ruim 250 pagina’s tellende boek ontbreekt het echter aan wetenswaardigheden rondom broad- en narrowcasting binnen het hoofdstuk digitale media, waardoor het boek helaas niet het totale crossmediale werkgebied bestrijkt.

Het boek is bij verschillende boekwinkels te koop voor rondom de 16 euro, bepaald geen hoog bedrag voor een prachtig vormgegeven boek met veel full color illustraties en informatie.

ISBN: 9057646137