Gezellig kletsen met Christy Dena

christy1.pngGisteren in Amsterdam maakten we kennis met Christy Dena, de bekende crossmedia researcher uit Australië. Monique de Haas was al een paar dagen in haar gezelschap tijdens het CMID 07 congres in Zweden. Beiden spraken daar op het congres in gezelschap van Jak Boumans, die eveneens het publiek toesprak in zijn lezing met de titel “Cross-media: an operational term for city and regional development policy”.

CHRISTY2.PNGHet was samen met Monique, Indira en Daphne een inspirerende ontmoeting. In Amsterdam dronken de dames vooral misterieuze kruidenthee. Ik hield het maar bij wat droge witte wijn. Christy vertrok vandaag naar Parijs en binnen een week zal zij vooral in de US crossmedia bloggers ontmoeten om haar visie met anderen uit te wisselen.

Uiteraard zullen we haar volgen via haar weblog.

Groeten van Monique, Indira, Daphne en Peter uit een gezellig Amsterdam