Crosmedialog met IPAN naar Dubai

cmldubai.png
Indira en ik (en heel misschien ook Monique) gaan 29 april met een IPAN delegatie naar Dubai. Bedoeling is vooral de media bewegingen in en rond Dubai te bezien. Op 30 april zullen we Dubai Internet City en wellicht ook Dubai Media City bezoeken. Een bezoek aan het enige 7 sterren hotel ter wereld, Burj al Arab, kan natuurlijk niet ontbreken in het programma. ’s Avonds vieren we op gepaste wijze Koninginnedag.

burjalarab.jpegOp 1 mei staan een aantal grotere ondernemingen op het programma, waaronder een keuze uit bijvoorbeeld Microsoft, Cisco Systems, IBM, HP, Dell, Siemens, Sun Microsystems, Computer Associates, PeopleSoft and Sony Ericsson.

2 mei staat in het teken van het bezoeken van verschillende vooral kleine startups in het media speelveld. We zijn benieuwd wat Saskia Troccoli van IPAN voor ons in petto heeft!

Het programma voor 3 mei staat nog niet vast, behalve dan het feit dat we precies om middernacht met de KL428 huiswaarts zullen keren, waar we om 5:25 zullen aankomen. Pffff, dat zal wel een slecht nachtje worden, maar dan kijken we vast terug op een leuke week. Uiteraard zullen we zoveel mogelijk ‘live’ verslag doen vanuit Dubai.

Door: Peter Luit