PitchTalk van Ronnie Overgoor naar Het Gesprek

gesprek.png

Tijdens MediaCity 2007 kwam Ronnie Overgoor in gesprek met Ruud Hendriks van ‘Het Gesprek‘. Een paar maanden later bericht Ronnie zijn deal met deze nieuwe zender, die op internet en TV dagelijks uitzendingen gaat verzorgen. Ronnie zal elke woensdagavond een uitzending voor zijn rekening gaan nemen over media in de volle breedte.

2 oktober is de eerste uitzending van het nieuwe digitale tv- en internetkanaal Het Gesprek een feit. En het zal een grootse opening worden met een aantal meesterinterviewers aan tafel. Na een lange en veelbesproken aanloop gaat het initiatief van Ruud Hendriks, Derk Sauer en Frits Barend om 19.00 van start op internet en het Live Shop-kanaal van kabelaar UPC. In het eerste gesprek schuiven tv-makers Matthijs van Nieuwkerk, Paul Witteman en Jeroen Pauw aan bij Barend en Hendriks. Daarna interviewt Kluun collega Harry Mulisch over literatuur. De opening wordt vanavond groots gevierd in Paradiso, waar ook een live verslag wordt gemaakt.