Ronnie Overgoor in gesprek met PCM Media directeur Wouter van der Meulen

Ronnie staat bekend om zijn doordingende vragen en neemt vooral media 1.0 bedrijven graag een beetje op de korrel. Tijdens Marcom’09 sprak hij met vele media persoonlijkheden via zijn webTV kanaal Blue Shots TV.

Het gesprek met Wouter van der Meulen gaat over de commerciële activiteiten van PCM, PCM Media. Van der Meulen praat zeer open over innovaties in advertentie-, business-, communicatie- en distributiemodellen. Met zijn uitgevers ervaring bij Trouw geeft hij een heldere kijk op innovatie in alle gelederen van het bedrijf en wil dat zelf bereiken met een zero-budget-mindset. Maar de getallen van vandaag liegen er niet om, ook hij zal zijn slagvaardigheid moeten bewijzen in een uiterst moeizame advertentiemarkt.