Wennen aan een iLiad

iliad.pngVorig jaar wilde ik al een iLiad van iRex Technologies kopen, maar op de één of andere manier drukte ik de ‘koop’ knop nog niet in. Vorige week deed ik dat wel. Voor een kleine 650 euro (incl. BTW) kocht ik het ‘stukkie digitaal papier’ in een plastic kastje.

Waarom? Toch gewoon nieuwsgierig om het ding zelf eens langdurig te kunnen gaan gebruiken. Ik vertel links en rechts wel eens iets over ‘digitaal papier’ en had dus het gevoel dat ik over iets sprak waar ik zelf eigenlijk te weinig ervaring mee had. Dat zou dus moeten veranderen.

De komende weken zal ik hier uitgebreid verslag doen omtrent mijn ervaringen met de iLiad. Vanmiddag heb ik slechts de doos met alle toebehoren uitgepakt. Nieuwsgierig bekeek ik alle losse spulletjes en zocht natuurlijk naar de oplaadeenheid, stekker en aansluiting op de iLiad. Nadat ik dacht alles voor elkaar te hebben, bleek er geen enkel lampje te gaan branden ten teken van het feit dat de batterijen werden opgeladen. Pas een uurtje of wat later bleek dat de stekker in de iLiad er gewoon op twee manieren in kon, terwijl de werkelijkheid leerde dat de stekker slechts slechts op één manier de juiste werking vertoonde. Nou ja, beetje vreemd vond ik het wel. Maar ‘learning-by-doing’ heeft zo zijn voor- en nadelen.

Nu eerst aan de slag….

Binnenkort meer…..