LUIT & van TEESELING starten interactief communicatie kanaal

PERSBERICHT

luittees.pngIn het komende kwartaal zullen Peter van Teeseling en Peter Luit het interactieve communicatiekanaal LUIT & van TEESELING opstarten. Het idee is geïnspireerd op een CMBO bijeenkomst dit jaar, waar de formule grote gelijkenis vertoonde met Pauw & Witteman.

Peter van Teeseling: ‘We gaan een platform opzetten, waarbinnen we met zoveel mogelijk mensen in hoge frequentie aan tafel willen om relevante ontwikkelingen laagdrempelig toegankelijk te maken. Het zal zeker geen kopie zijn van P&W, maar het platform zal zeker veel interactieve video gaan bevatten.’
peterluitk1.jpgPeter Luit: ‘Wij beiden zijn naast Pauw & Witteman ook geïnspireerd door Ronnie Overgoor van PitchTalk, welke nu via de zender ‘Het Gesprek’ wordt uitgezonden.’

Hoever de samenwerking zal gaan, konden beide initiatiefnemers nog niet zeggen. Maar voor de grafische branche is dit een nieuw initiatief. Volgens Peter van Teeseling wordt gekeken naar alle mogelijke 2.0 vormen (een beetje lacherig zegt hij ook misschien wel 3.0 vormen) van crossmediaal uitgeven binnen de grafische branche. De beide ondernemers konden nog niet zeggen welke nieuwe vormen van innovatief uitgeven binnen het initiatief ontwikkeld gaan worden.

pvantees.jpegPeter van Teeseling verliet onlangs het bedrijf ImageWorld, waar hij directeur en mede aandeelhouder was. Naast dit initiatief start Peter per 1 augustus aanstaande zijn eigen adviespraktijk op. De beide Peters kennen elkaar vanuit het CMBO bestuur. Peter van Teeseling volgt Peter Luit einde dit jaar op als voorzitter.