Welkom studenten Crossmedia Hogeschool Utrecht

LogoCCJ.JPGWelkom op mijn weblog. Ik ben gedurende twee avonden de docent voor de training crossmedia bij het Centrum voor Communicatie & Journalistiek (CCJ). Op mijn weblog wil ik jullie allemaal graag uitnodigen om kennis met elkaar te maken, verwachtingspatronen uit te spreken en suggesties met elkaar te delen.

Jullie hebben vandaag een gepersonaliseerde e-mail ontvangen, met daarin de gehele lijst deelnemers, met hun functies en de bedrijven waar iedereen werkt.

Crossmedia is een heel breed container begrip waar velen zo hun eigen betekenis aan geven. Graag wil ik van jullie weten welke gedachten er bij jullie opkomen rondom dit begrip en welke mogelijkheden crossmedia jou zou kunnen bieden binnen de verantwoordelijkheden van je functie.

Discussies zijn hier dus meer dan welkom. Uiteraard ben ik ook via e-mail bereikbaar of via Twitter. Mijn profiel is te lezen op LinkedIn.

Graag tot 18 november!