Op bezoek bij LabTalk Hogeschool Utrecht

labtalk1.jpg

Deze week bezocht ik het LabTalk van de Hogeschool Utrecht. Op uitnodiging van Harry van Vliet (de auteur van het boek Idola van de Crossmedia, werd mij verzocht mijn visie te geven op het speelveld van de crossmediale ontwikkelingen.

froc.pngDe gasten aan tafel waren in hoofdzaak onderwijsdeskundigen in het vakgebied communicatie, binnen echter zeer uiteenlopende specialisaties. De discussie was inspirerend. Er werd onder andere gekeken naar de mogelijkheden van crossmedia voor grafische bedrijven. Maar daarnaast ook aandacht voor burger journalistiek en de beperkingen in het ‘multitaskend’ consumeren en produceren van media door zowel jongere als oudere consumenten.

LabTalk wordt periodiek georganiseerd, om onderwijs en bedrijfsleven meer met elkaar te verbinden en om spraakmakende projecten in het bedrijfsleven te begeleiden. Harry van Vliet zoekt derhalve in alle mogelijke vormen projecten vanuit het bedrijfsleven waarbinnen studenten inhoudelijke begeleiding kunnen geven onder leiding van het Crossmedialab te Utrecht.

Meer foto’s