Vrijdag 1 mei Twitterborrel in Villa Westend Velserbroek

@gbartling (Gitta Bartling) uit Haarlem en @peterluit organiseren op vrijdag 1 mei een Twitterborrel op de fraaie lokatie van Villa Westend in Velserbroek (regio Haarlem).

westend.png
westend2.png
westend3.png

Uiteraard hopen we op veel ‘deelnemers’ en een flink portie mooi weer. Of er veel twitterende media, marketing, communicatie of IT mensen in de regio wonen en onze oproep zien, is natuurlijk de vraag, hier staan er wel al 18 ingeschreven. Maar ook als je niet in de buurt woont en toch de fraaie skyline van Velserbroek wilt komen bekijken, kom dan vrijdagmiddag naar Villa Westend. Volg de route instructies, zoals op de website aangegeven. Navigatiesystemen kennen Westlaan nummer 41 niet en zetten je af bij het begin van een fietspad midden in de wijk, waardoor het gegarandeerd een irritante puzzel gaat worden.

Graag tot ziens op de 1e mei!