Mediapark Jaarcongres 2009

Op 23 juni vindt de tweede editie plaats van het Mediapark Jaarcongres, een initiatief van Immovator.

mpjc.png

Topspreker Gerd Leonard – die ik al eerder hoorde spreken op Mobile Monday in Amsterdam dit jaar – zal zonder enige twijfel een werveld betoog houden over de invloed van de 2.0 bewegingen in het media landschap.

De organisatie heeft ook Minister Ronald Plasterk en Staatssecretaris Frank Heemskerk naar binnen weten te halen als sprekers op dit congres.
Staatssecretaris Heemskerk zal onder andere ingaan op de plek die de Nederlandse media industrie inneemt in de internationale economie. Minister Plasterk sluit het Mediapark Jaarcongres af met een speech waarin hij het mediabeleid toelicht.

Het volledige programma is te vinden op de website van het congres. Grote complimenten voor de samenstellers van dit programma, waarbij zowel nationale- als internationale sprekers hun visie zullen geven op de voortdurend in verandering zijnde deelsegmenten van de media industrie.