Presentatie Marcom 2009: crossmedia en one-to-one, vergroting van uw bereik

marcom09.pngVandaag puilde één van de zalen tijdens Marcom 2009 uit voor bovenstaande lezing die ik daar namens Ricoh mocht geven. Verbaasd was ik wel, ik had het idee dat het een redelijk bekend en vooral recht-toe-recht-aan onderwerp zou zijn voor het aanwezige – professionele – publiek.

Maar de aandacht was enorm, vele mensen maakten grif de nodige aantekeningen en luisterden aandachtig. De lezing werd overigens behoorlijk verstoord door wat ‘bijgeluiden’ uit de beurshal. Maar gelukkig hield mijn stem het vol om boven de verstorende decibellen uit te komen. Onderstaand de optekening van de inhoud, maar zoals velen tegen mij zeiden: ‘Het gaat om het verhaal en dat was goed.’ Dank allemaal.

luit.jpg

Dringen bij de ‘voordeur’.