Docentenborrel CCJ in teken van journalistieke waarden

Het Centrum voor Communicatie en Journalistiek in Utrecht hield afgelopen week de jaarlijkse docentenborrel, dit keer in het Court Hotel in de Utrechtse binnenstad.

ccjteam.pngDirecteur Inge Blauw en haar volledige team hadden naast de inspirerende lokatie, vooral ook een leuk programma in elkaar gezet, waarmee de aanwezigen in staat werd gesteld stelling te nemen voor of tegen een paar prikkelende uitspraken, die waren samengesteld door Jaap Stronks en ondergetekende. Natuurlijk stonden daarbij journalistiek, problemen van uitgevers en Google centraal.
Het publiek had niet veel aanzet nodig om zelf ook lekker interactief te kunnen reageren. Met groene en rode kaarten werd voor en tegengestemd.

CCJ verzorgt een enorm groot aantal trainingen op het gebied van communicatie en journalistiek. Zelf heb ik het genoegen daarin de training crossmedia te mogen invullen, aangevuld met een aantal specifieke incompany trainingen.

De fotografie werd verzorgd door Inge Pont en Leo van der Kolk.