Crossmedia Event: MiXM!

mixmOp donderdag 5 november 2009 vindt MiXM! plaats. Dit is een crossmedia-event dat georganiseerd wordt door eerstejaarsstudenten van de opleiding Crossmediale Communicatie van Hogeschool INHolland.

Tijdens de Day- en Night session zullen professionals uit verschillende vakgebieden spreken over specifieke crossmedia thema’s. Ze worden in hoog tempo afgewisseld door de studenten die hun eigen invulling geven aan deze thema’s waarvoor een speciale ruimte interactief is ingericht. De Day Session vindt plaats van 12:00 tot 18:30 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel. De Night Session vindt plaats van 19:30 tot 22:30 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Voel je je verbonden met crossmedia, wil je er meer over weten of wil je mixen met professionals uit de mediabranche? Schrijf je gratis in op de site en kom langs op 5 november bij Hogeschool INHolland. Let’s MiXM! Check de laatste updates via Twitter.

Locatiegegevens:
Hogeschool INHolland
Wildenborch 6
1112 XB Diemen