‘Crossmediaal in 2010’ succesvol Syntens seminar

Gisteren had ik het genoegen dagvoorzitter te mogen zijn bij het Syntens congres ‘Crossmediaal in 2010’ Dit eindejaarscongres stond in het teken van het NDiV programma, een stimulerings programma waarbinnen bedrijven in ketens onder begeleiding gezamenlijk een project definiëren en uitwerken.

Screen shot 2009-12-09 at 07.17.13.png

Plaats van handeling was MediaPlaza, alweer in de ochtend een plenair programma werd verzorgd. In het middagprogramma werden een viertal parallel sessies verzorgd. De belangstelling was enorm. Met ruim 240 inschrijvingen moesten 40 mensen worden teleurgesteld. De samenstelling van het aanwezige publiek was zeer divers, opvallend was de grote afwezigheid van de grafische branche.

Alle presentaties werden op USB stick aan de deelnemers uitgereikt, maar zijn ook te downloaden. De hashtag #cross2010 werd zowel van binnenuit als van buitenaf volop gebruikt.

Op Publishr staat een inhoudelijk verslag van het ochtendprogramma door Hugo Louter.