Masterclass Twinfield in teken van social media en on-line samenwerken

twinfieldmasterclass.pngTwinfield is een bekende ontwikkelaar/dienstverlener op het gebied van on-line boekhouden. Tot haar klanten behoren ook accountants, die de stap van off-line naar on-line maken. Daarbij worden ze vooral geconfronteerd met andere communicatievormen met hun opdrachtgevers.

twinfield.jpgWoensdag 20 januari organiseert Twinfield een masterclass over ‘Vooruitstrevend Denken’ op Landgoed Zonnestraal in Hilversum. Al geruimte tiid werk ik samen met Jannetta Dorsman die zich vooral richt op het optimaliseren van het ‘ondernemers resultaat’ bij makelaars. Ook accountants, advocaten en notarissen missen vaak de noodzakelijke communicatieve aansluiting door middel van het inzetten van moderne media gereedschappen, zoals ‘social media’. Ik heb het genoegen een deel van de masterclass op communicatie gebied voor mijn rekening te mogen nemen. Onderstaand alvast een (beperkt) voorproefje op het programma van morgen. Met dank aan Jannetta voor een aantal slides uit haar presentaties op ‘social media’ gebied.

googleboek.pngAndre Kwakernaat, de grondlegger van online boekhouden en oprichter van Twinfield, projecteert zijn ervaringen en kennis op de accountancybranche. Relevante thema’s waaronder XBRL, SaaS, Green IT en Work Life Balance komen ruimschoots aan de orde. De deelnemers kregen het boek ‘Wat Zou Google Doen’, welke ter sprake kwam in mijn lezing.

Bovenstaande presentatie is gebaseerd op mijn presentatie ‘Vloedgolf‘, welke in 2009 maar liefst 1828 werd bekeken, door 17 kijkers tot favoriet werd gestemd, en op 9 andere plaatsen op websites/weblogs werd gezet.