Netwerk 023 – maak je eigen iPhone app in een paar uur……

netwerk023.jpgapp.jpgVolgende week kunnen maximaal 15 deelnemers – en ze waren al binnen een paar minuten aangemeld – een echt werkende iPhone app maken. Steape laat zien hoe je dat kunt doen, niet alleen voor de iPhone, maar ook voor andere mobiele platformen.

Schrijf je nog wel in voor het netwerkevent na de workshop en kom luisteren naar een inspirerend panel over de toekomst van lezen op de iPad

Steape.pngHet is een echte workshop waarin de deelnemers hun eigen spulletjes meenemen en ook daadwerkelijk aan de slag gaan. De workshop wordt door Netwerk023 gehouden voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst in de Philharmonie in Haarlem. De workshop begint 0m 14:00 uur, maar daarvoor inschrijven kan dus helaas niet meer.

Zelf heb ik het genoegen de discussieleider te mogen zijn voor het panel na de workshop, die om 18:00 uur begint. Centraal staat dan de iPad, die de beleving van het lezen ingrijpend zal gaan veranderen. In het panel zitten:

– GertJan Oelderik – Directeur / Uitgever NRC Media
– Gijs Vroom – Uitgever Emerce
– Kees Beudeker – CEO Readershouse Brand Media
– Marc van Bommel – CEO Steape

Als je niet kunt komen is dat natuurlijk jammer, maar alle events worden door GNR8 opgenomen en zijn ook live te zien op www.netwerk023.nl.