Weekendoverpeinzing: positieve drukte met nieuwsmarkt – minder tijd om te bloggen

Ja, ik zie het aan de cijfers. Google Analytics laat me keihard zien welke gevolgen ik ondervind van minder activiteiten op mijn eigen site. Ik hoop dat de trouwe bezoekers mij dat niet kwalijk nemen.

De pitch van afgelopen donderdag was zeer inspirerend, maar er gebeurt inmiddels meer. De ontwikkeling van de ‘app’ is inmiddels begonnen. Overeenkomsten met verschillende partners vergen nogal wat tijd. De belangstelling vanuit verschillende marktpartijen is groot, maar wel heel wisselend qua karakter.

Daar waar de één zich vooral richt op de markt potentie, richt de ander zich op de kosten. En weer iemand op de opbrengsten. Het is dus een zoektocht de juiste ‘snaar’ te raken bij de verschillende uitgevers en adverteerders.

Ja, het is nieuw en dus anders, dat is dus wennen. Afstappen van traditionele modellen (ja, dus ook al in deze 2.0 tijd). Tijdens de pitch noemde iemand onze oplossing een voorbeeld van een webn 3.0 omgeving. Ik moet toegeven, ik weet eigenlijk zelf nog niet goed wat dat is. Maar we ervaren het als een compliment.

Maar goed, jullie zullen me dus hier wat minder vaak tegenkomen. Ja, dat gaat ten koste van de fraaie cijfers die ik hier de afgelopen maanden scoorde. Stay tuned, want wat ik schrijf, blijft van waarde……..