Kersverse WordPress 4.0 training in samenwerking met inct.

Vanaf volgende week vrijdag ‘draait’ de nieuwe WordPress 4.0 trainingen op 4 achtervolgende vrijdagmiddagen in Amsterdam. Initiatiefnemer David Huijzer van inct zag in zijn uitgeversdoelgroep een duidelijk behoefte in een ‘hands-on’ training WordPress. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

inctDavid: ‘In samenwerking met Peter Luit hebben we deze training ontwikkeld voor uitgeefexperts die zelf aan de slag willen met WordPress voor uitgeef doeleinden. De training is gericht op het effectief publiceren van nieuws en laat talloze voorbeelden zien van hetgeen binnen WordPress mogelijk is op dat gebied’.

Peter: ‘Met de komst van versie 4.0 spelen we in op de actualiteit rondom dit veel gebruikte CMS. In de afgelopen maanden werd al volop ervaring opgedaan met diverse testversies en die ervaringen hebben we nu gebundeld in een nieuwe training die 4 middagen omvat’.

portalDe training wordt ondersteund door een multisite portal omgeving, zodat elke cursist op eenvoudige wijze zelf aan de slag kan op een eigen ‘subwebsite’ met alle mogelijkheden die WordPress te bieden heeft. De kosten bedragen 595 euro ex. BTW (leden van inct betalen 450 euro). Inschrijven kunt u doen via de website van inct.