Picnic’07 groter dan vorig jaar

picnic07.pngDe website is wat onoverzichtelijk, maar de inhoud van het programma is er niet minder om. Picnic’07 zet op internationaal niveau ‘media’ Amsterdam in de schijnwerpers. Ondanks de hoge toegangsprijzen voor de ‘main-tracks’ in de Zuiveringshal in de Westergasfabriek in Amsterdam is het overgrote deel van het event gratis. Vele tientallen site events zijn zonder toegangsbewijs te bezoeken. CMBO is netwerkpartner en zal ook voldoende aanwezig zijn om indrukken ‘hier’ te verwoorden/verbeelden.

Picnic’07 vindt plaats van 24 tot en met 29 september.

1 reactie

  1. Peter Luit op 22 september 2007 om 09:14

    Vijf finalisten Green Challenge bekend !

    Uit 439 ingezonden en uitgewerkte ideeën die bijdragen aan het terugdringen van klimaatveranderingen heeft de pre-jury de vijf finalisten gekozen. Vier uit Nederland en één uit het Verenigd Koninkrijk. De jury, onder voorzitterschap van Sir Richard Branson beoordeelt op vrijdag 28 september de inzendingen en de presentaties van de finalisten tijdens het PICNIC Event op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.

    Op zaterdag 29 september wordt de winnaar om 12.00 uur bekend gemaakt tijdens PICNIC’07 en zal de prijs van 500.000 euro, beschikbaar gesteld door de Nationale Postcode Loterij, worden overhandigd aan de winnaar met het beste idee om klimaatverandering tegen te gaan. Lees verder op http://www.stichtingmilieunet.nl