‘Tegengeluid’ richting Frank Romano

xplor.pngXplor Nederland vroeg me vorige week of ik het wilde ‘opnemen’ tegen Frank Romano, de printgoeroe in hart en nieren. Of ik wat on-line tegenwicht wilde geven op 12 juni op het congres onder de titel ‘Print en Multimedia’.

Een beetje oubollige titel, die wat mij betreft past in de jaren tachtig. En dan krijg ik als titel voor mijn verhaaltje ‘ Is er nog toekomst voor papieren communicatie?’ toebedeeld. Nou ja, ook niet bepaald een wervende 2.0 uitspatter. Maar goed, ik moet er dan maar wat van gaan maken. En dat zal ik doen ook. Het wordt tijd dat 2.0 in alle gelederen van de mediabranche te voelen is. Als Frank met ‘zijn’ papier wil overleven, dan zal hij alles met 2.0 moeten gaan omgeven om het te realiseren.

Ik ga me voorbereiden op een leuke en inspirerende dag, waar ik overigens ’s morgens eerst nog een verhaal over crossmedia moet houden bij High-Concepts, met alle begrip voor het voortbestaan van ja, weer papier.