Tuitje 2008 GW op lokatie: Nijmegen

Gisteren hield het vakblad GW met de voltallige redactie en alle medewerkers hun jaarlijkse Tuitje. Dit keer op lokatie in de fraaie stad Nijmegen.

De lokale organisatoren hadden het al vele jaren bestaande format van Tuitje naadloos overgenomen. De groep verzamelde zich bij fotograaf Peter Laarakker, fotograaf voor GW. Naast zijn zeer smaakvol ingerichte huis, kregen we ook een kijkje in zijn studio, waar hij prachtige werken toonde van zijn fotografisch kunnen.

Te voet vertrokken wij vervolgens naar het Maas Waal Kanaal (geopend in 1927), alwaar we onze jaarlijkse boottocht van een paar uurtjes aanvingen, opgetekend met de nodige drank en hapjes. Via het kanaal kwamen we via wat industriegebieden op de Waal, waar we uiteindelijk in hartje Nijmegen afmeerden.

Een kleine wandeltocht bracht ons uiteindelijk bij Restaurant De Hemel. Daar genoten we (wederom) van lekkere drankjes en een uitstekend verzorgd diner.

Een impressie in redelijke volgorde.
Fotografie door iPhone 3G