Uitnodiging ‘Print-In-Perspectives diner’

pip2.png

Het is nu tijd voor een goed gesprek over uw bedrijf en de toekomst van print in een breed perspectief. Vandaar deze uitnodiging om met ons en enkele collega ‘’s mee te eten tijdens één van de ‘Print-In-Perspectives’ diners.

Avonden waarin ondernemers uit de inspirerende wereld van print en media elkaar ontmoeten om over een vooraf gekozen thema van gedachten te wisselen. Geen eenrichtingsverkeer omdat we denken het beter te weten maar een volwassen dialoog. Om een zo breed mogelijk perspectief te krijgen doen we dit samen; Richard van Hoorn, Kees Kuijlman, Peter Luit en Peter van Teeseling. We zijn samen in staat om complete veranderingsprocessen bij grafische bedrijven te realiseren. Van visie, technologie en mensen tot financiering en organisatie inrichting.

Formule
De formule is eenvoudig: maximaal 20 ondernemers ontmoeten elkaar om te genieten van een eerste klas diner samen met goede wijn voor iedereen. Iedere avond wordt een thema uitgewerkt. Wij belichten aan tafel tijdens afwisselende sessies het thema vanuit vier verschillende invalshoeken; markten, methoden, mensen en middelen.

· Peter van Teeseling bespreekt de laatste crossmediale ontwikkelingen op de diverse afnemersmarkten

· Peter Luit analyseert processen, technologie en methoden om nieuwe visies te realiseren

· Kees Kuijlman gaat in op aspecten die mensen motiveren om aan veranderingen deel te nemen

· Richard van Hoorn geeft aan hoe middelen bedrijfseconomisch ingezet kunnen worden.

Data en locaties
Tijdens deze eerste reeks van bijeenkomsten staat het thema “Nieuwe toekomstscenario’s voor ondernemers” centraal per persoon. De ‘Print-In-Perspectives’ diners zijn gepland op:

· omgeving Amsterdam op 1 december

· omgeving Eindhoven op 10 december

· omgeving Rotterdam op 13 januari

· omgeving Zwolle op 15 januari

Kosten
Alle bijeenkomsten starten om 18:00 uur, ontvangst vanaf 17:00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname bedraagt € 125 (excl. BTW) per persoon.

Ja, ik wil graag meepraten over de toekomst van PRINT, ik schrijf me meteen in.

Met vriendelijke groet,

Richard van Hoorn (06-55962062)

Kees Kuijlman (06-27034384)

Peter Luit (06-20709846)

Peter van Teeseling (06-81369008)