Print-In-Perspectives partners bijeen in Gorinchem

De initiatiefnemers van Print-In-Perspectives organiseerden afgelopen dinsdag tijdens de Grafische Vakbeurs Gorinchem 2009 een vervolgbijeenkomst op de twee succesvolle ‘PIP-diners’ die in de afgelopen maanden werden gehouden in IJmuiden en Vlaardingen.

Richard van Hoorn leidde het gesprek en het verslag werd opgetekend door Hanneke Jelles van uitgeverij Compres. Het initiatief beoogt op basis van de perspectieven mensen, middelen, methoden en markten ondernemers te stimuleren tot innovatief denken, doen en handelen.

Onderstaand filmpje biedt een impressie van de bijeenkomst van afgelopen dinsdag in Gorinchem. Meer informatie over toekomstige bijeenkomsten kunt u verkrijgen door contact op te nemen met één van de initiatiefnemers.

1 reactie

  1. Rene Spijker op 14 februari 2009 om 12:45

    Goed filmpje, leuk om op deze manier een samenvatting te krijgen van jullie gesprek.