‘Print in Beeld en Geluid’ – de impressies

Met bijna 140 deelnemers werd het eindejaars event in het instituut voor ‘Beeld en Geluid’ in Hilversum goed bezocht. In een unieke samenwerking van CMBO, KVGO en het Mediacollege Rotterdam werd een inspirerend programma samengesteld.

De middag stond in het teken van niet alleen inspirerende cases, maar ook in het teken van een inspirerende wijze van presenteren. Nu eens niet de gebruikelijke en vaak te lang durende presentaties met doorgaans teveel slides. In plaats daarvan maakten studenten van GLR.tv in de afgelopen weken filmpjes van de sprekers, waarin zij op eigen lokatie iets konden vertellen over hun eigen bedrijf. In totaal werden 5 sprekers gefilmd en hadden zij de gelegenheid binnen een uur hun cases te presenteren, gevolgd door een paar vragen.

Ik had zelf het genoegen de rol als dagvoorzitter te mogen vervullen. Enige uren daarvoor nam ik afscheid als voorzitter van CMBO. Peter van Teeseling is mijn opvolger. Ik wens hem heel veel succes de komende jaren.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Henk Griffioen van het KVGO.

Presentaties – gebundeld weergegeven.

'Print in Beeld en Geluid'

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: kvgo-cmbo glr.tv)