Nieuwsmarkt pitcht bij NVJ bijeenkomst op 1 juli in Dauphine A’dam

nvj.pngNieuwsmarkt is uitgenodigd om op 1 juli te pitchen voor haar innovatieve ontwikkeling op het gebied van on-line content verdienmodellen en nieuwe inzichten op het gebied van ‘relevantie marketing’ en ‘customer profiled content’.

Nieuwsmarkt staat samen met vier andere pitchers in een leuk programma, opgezet door de NVJ, onder de titel ‘Kranten laten geld liggen’. De prikkelende titel moet op 1 juli zorgen voor 5 inspirerende pitches van zeer uiteenlopende bedrijven. Elke pitcher krijgt 5 minuten de tijd de unieke eigenschappen van bedrijf, product of dient te presenteren. het publiek mag de 5 pitchres vervolgens 5 minuten kritisch bevrage.

Het programma wordt ingeleid door Alexandra Jankovich en afgesloten door Bart Brouwers (Telegraaf Media Groep). Aanvang 19:30.

Aanmelden.