WordPress Summerschool in juli en augustus

Op maandag 7, 14 en 21 juli, 4, 11 en 18 augustus organiseer ik de ‘WordPress Summerchool’ trainingsdagen. 6 inspiratiedagen van 09:30 tot 15:30 uur , met verschillende onderwerpen, die uw kennis op het gebied van WordPress verdiepen.

• In de herhaling na eerder succesvolle workshops in het najaar van vorig jaar
• ‘WordPress Summerchool’ wordt gehouden nabij Haarlem in onze bedrijfslokatie in Velserbroek van 09:30 – 15:30, Zadelmakerstraat 64

WordPress is inmiddels meer dan een eenvoudige weblog omgeving. Versie 3.9 is de meest actuele versie en laat een steeds meer volwassen CMS (Content Management System) zien. In de 6 achtereenvolgende bijeenkomsten die allemaal afzonderlijk kunnen worden geboekt – maar met korting ook als geheel – komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • 7 juli: hoe bouw ik mijn eigen WordPress omgeving – de basis (installatie, themes en plugins)
  • 14 juli: hoe maak ik een effectieve vormgeving en hoe stel ik mijn menu samen – (verder werken met themes)
  • 21 juli: hoe zorg ik voor zoekmachine vriendelijke content – (SEO tools, Google Analytics)
  • 4 augustus: hoe zorg ik voor een perfecte mobiele weergave (responsive design, webapps en apps)
  • 11 augustus: hoe combineer ik mijn website met e-mail marketing mogelijkheden (Mailchimp integratie)
  • 18 augustus: geavanceerde technieken achter WordPress (custom post types, childthemes en frameworks)

De kosten per WordPress Summerchool sessie bedragen 139 euro per persoon ex. BTW. Alle sessies samen bedragen 749 euro per persoon ex. BTW.

Voor de deelname aan de sessies worden geen speciale eisen vooraf gesteld. Toch is het aan te raden enigszins bekend te zijn met de achtergronden van WordPress. Dat wil zeggen minimaal bekend zijn met het maken van pagina’s en berichten en het gebruik van het dashboard. Tijdens de sessie van 7 juli wordt deze kennis nog eens grondig herhaald.

Uw inschrijving is tevens de definitieve bevestiging van uw deelname. Bij verhindering kunt u een collega uw plaats laten innemen. U ontvangt na de inschrijving een factuur op uw e-mail adres.


Grotere kaart weergeven