LUIT.nl democratiseert iPhone en Android app ontwikkeling

LUIT.nl heeft een aantal ontwikkeltools in haar portfolio opgenomen, die het maken van mobiele apps sterk vereenvoudigt en tegen relatief lagere kosten mogelijk maakt voor MKB opdrachtgevers.

• Mobiel net zo eenvoudig maken als website

legoMet onze jarenlange ervaring in WordPress website/webshop ontwikkeling maken we een grote stap in app ontwikkeling van smartphones en op termijn ook op tablets. Onze klanten willen ook voor mobiel niet betalen voor ‘programmeertijd’.

Peter Luit: ‘Net zoals in WordPress gaan we met ‘blokken’ werken, die in combinatie met elkaar in een volledige app resulteren conform de wensen van onze opdrachtgevers. We zijn druk bezig om een eerste demo-app te maken. In maart 2014 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden, daarvoor willen we een app maken in onze gemeente Velsen ter promotie van onze activiteiten op dat gebied.’

Aan het einde van het eerste kwartaal van 2014 willen we ook een iPad en een Windows Phone versie lanceren. We zijn daar samen met een aantal ontwikkelaars bezig dit te realiseren. We hopen in datzelfde kwartaal op de beurs Converging Media onze plannen en gereedschappen te tonen.