Toegankelijke ‘LUIT demoapp’ laat mogelijkheden zien

Via onze app previewer kunnen opdrachtgevers de bouw van hun eigen app volgen. Via dezelfde techniek hebben wij voor u een fraaie demo app gebouwd, waarbinnen u de meeste mogelijkheden van onze ‘app componenten’ zelf kunt bekijken en beoordelen.

• Unieke samenwerking van drie Velserbroekse media bedrijven: marketing, vormgeving en technologie

Peter Luit: ‘Het is voor bedrijven vaak lastig een voorstelling te maken wat ze met een app kunnen doen. Daarom hebben we een demo gemaakt waarin we onze drie app mogelijkheden duidelijk laten zien. Ook een een ‘veel gestelde vragen’ overzicht gemaakt, zodat potentiële klanten beter voorbereid het app ontwikkeltraject kunnen instappen.

Componenten

blokjeOnze apps worden opgebouwd uit verschillende componenten die in de demo omgeving worden verduidelijkt. Uiteraard kunnen we niet alle variaties laten zien die binnen elk component mogelijk zijn. Ook hebben we ons niet speciaal gericht op de vormgeving. De demo-app is puur bedoeld voor de meest effectieve overdracht van informatie rondom de apps die wij voor u kunnen bouwen.

Toegang tot de demo-app

previewerVia een speciale app previewer geven wij toegang tot de demo, de app staat dus niet in de appstores van Apple en Google. Download eerst de app previewer op uw smartphone of tablet (op de tablet, bij het zoeken naar apps, ‘alleen iPhone’ aanklikken):

• iOS
• Google Play

U kunt ook via onderstaande QR codes de previewer ophalen. Start de app previewer op en log in met de volgende gegevens:

• inlognaam: demo
• wachtwoord: 4685ID

iOS

iOS

Android

Android

Wacht geduldig de inlogprocedure af, want op dat moment wordt de gehele app geladen in uw smartphone.

De app start op met het volgende beginscherm:

  • Waarom een app?
  • Onze apps
  • Aan de slag
  • Veel gestelde vragen

demo-appIn het eerste blok worden een paar steekhoudende argumenten gegeven, waarom apps ook voor MKB bedrijven nuttog zijn en tegenwoordig ook financieel haalbaar. Vervolgens wordt onder ‘One apps’ een overzicht gegeven van de apps die wij aanbieden. Op onze pagina over apps kunt u meer informatie vinden. In het derde blok nemen wij u mee in de verschillende bouw-, test- en beheerfasen, zodat u volledig op de hoogte bent van hetgeen er gaat gebeuren. Tot slot hebben wij de meest gestelde vragen uit het recente verleden voor u verzameld.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op, of bel Peter Luit op 06-20709846.