De redactionele groei van printmedianieuws.nl

Het heeft even geduurd, maar printmedianieuws begint na bijna twee jaar vooral ook inhoudelijk te groeien. Ons team wordt versterkt door vijf enthousiaste mensen, het platform begint daarmee een serieuze plaats te krijgen in de wereld van het nieuws rondom printmedia en de crossmediale periferie.

alex

Jan-Vroegop

We schreven al eerder over ons on-line businessmodel, maar ook redactioneel moet een on-line platform groeien om vooral het eerste te voeden. Dat gebeurt nu. We verwelkomen maar liefst 5 geïnspireerde deskundigen, vanuit zeer uiteenlopende disciplines. Jan Vroegop (foto links) is vooral de inhoudelijke technicus, die tot op pixelniveau zaken tot op de bodem uitzoekt. Alex Kunst (voorheen bekend van Graficus en Publish) zal zich naast inhoudelijke bijdragen op prepress gebied vooral ook gaan bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen, evenementen en innovatieve zakelijke aspecten. Hij zal dan ook deel uit gaan maken van het basisteam bestaande uit Erik van Erp en ondergetekende.

Dienstencentrum

dienstencentrum

Er gebeurt veel in de bedrijfstak, waarbij bedrijven en vooral de werknemers mee worden geconfronteerd. Failissementen, reorganisaties, bedrijfsovernames, maar ook weer het aannemen van nieuw personeel zijn de onderwerpen waarover de drie doorgewinterde juristen (Marion de Ruijter, Linda Gorte en Margreeth Colenbrander) van het Dienstencentrum op regelmatige basis gaan schrijven.

Groei

Met deze stappen hopen we onze groei ambities te realiseren. Maar bovenal gaat het vooral om professioneel nieuws binnen de bedrijfstak. Met een kleine twee jaar ‘achter de rug’ maken we nu een flinke stap voorwaarts. De bedrijfstak bevindt zich al vele jaren in dynamisch vaarwater. Als nieuwsmedium moet je voortdurend inspelen op al die veranderingen. Met het gehele team zetten we een flinke stap in diverse nieuwe richtingen, waarbij we de potentie hebben te groeien richting een meer crossmediaal beleid. We sluiten geen enkel kanaal uit in dit jaar en de komende jaren.