Interview met David Waumsley

Binnen de internationale contacten rondom het pagebuilder platform Beaver Builder wordt veel kennis gedeeld binnen diverse Facebook groepen, met specialisten, ontwikkelaars en gebruikers vooral uit de Verenigde Staten, India en Australië. Eén van de contacten is David Waumsley.

Lees meer

De redactionele groei van printmedianieuws.nl

Het heeft even geduurd, maar printmedianieuws begint na bijna twee jaar vooral ook inhoudelijk te groeien. Ons team wordt versterkt door vijf enthousiaste mensen, het platform begint daarmee een serieuze plaats te krijgen in de wereld van het nieuws rondom printmedia en de crossmediale periferie.

Lees meer

Weekendoverpeinzing: Gemeenteraadsverkiezingen en social media

Wie denkt dat social media het bewustzijn van politici rondom verkiezingstijd rationeel beïnvloedt, heeft het goed mis. De potentiële raadsleden lopen als in een kippenhok nerveus rond en gedragen zich volkomen irrationeel. Zelfs de traditionele media moeten hun best doen de berichtgeving voor de kiezer nog enigszins begrijpelijk te houden.

Lees meer

In memoriam: Matthijs Scheen

Soms vraag je je af hoe persoonlijk je eigen zakelijke website mag worden. Het overlijden van Matthijs Scheen op slechts 61 jarige leeftijd zal velen raken, maar minsten meer dan velen ook niet. Toch heb ik de behoefte Matthijs op te tekenen als een lief mens, welke ik en velen met mij op vele vlakken zullen missen.

Lees meer

In memoriam: Jan Hein Koningsveld

Gisteravond bereikte mij het trieste bericht dat Jan Hein Koningveld die dag is overleden. Ik vind het mijn taak om hier een optekening te maken van een man, die niet alleen gewoon mijn baas was gedurende 8 jaar van mijn leven, maar vooral een vriend is geworden. We liepen niet de deur bij elkaar plat, maar we waren er al die jaren, na eind 1992, toen ik Neroc verliet, wel voor elkaar.

Lees meer