GNR8

gnr8.pngNa een half jaar van intensieve voorbereiding is sinds medio september het studentenbedrijf GNR8 van start gegaan. Onder het motto Student Generated Media ontwikkelen studenten van de opleidingen Media en Entertainment management, Informatica en Commerciële Economie van de Hogeschool INHOLLAND innovatieve multimedia producten en – diensten in opdracht van en in samenwerking met regionale ondernemers uit de creatieve industrie. GNR8 is een initiatief van de Gemeente Haarlem, de provincie Noord-Holland, het Ministerie van Economische Zaken, de stichting iMMovator Cross Media Network en de Hogeschool INHOLLAND. Met de oprichting wordt een brug geslagen tussen de kennisinstelling en het regionale bedrijfsleven. Op zeer korte termijn vindt u hier een uitgebreide beschrijving van onze werkzaamheden en activiteiten. Houd de website dus in de gaten!

Oproep!

Studenten

Ben jij een derde of vierdejaars student aan de Hogeschool INHOLLAND en op zoek naar een stage- of afstudeerplaats op het gebied van nieuwe media dan is GNR8 misschien wat voor jou. GNR8 zoekt voor de periode januari – juli 2007 enthousiaste, gezellige en vooral zelfstandige studenten voor verschillende innovatieve, crossmediale projecten. Lijkt dat je wat of wil je een keer komen kijken, neem dan contact op met Maarten Terpstra.

Bedrijven

Hebt u een interessant project waarbij u onze hulp in wilt roepen en waarmee u tegelijkertijd bijdraagt aan het scherp en up to date houden van de opleidingen, neem dan contact op met Maarten Terpstra.

Voor overige vragen mailt u naar GNR8

Peter Luit (voorzitter CMBO) zit in de stuurgroep van dit initiatief