Arjen Molendijk live vanaf e-day Rotterdam

e-day.pngVandaag vindt het jaarlijkse e-day evenement plaats, dit keer in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Het event gaat over on-line marketing, e-commerce en media ontwikkelingen. Arjen Molendijk is voor CMBO en PIBN aanwezig op het event. Hij sprak zojuist van een gezellige drukte, maar niet van erg indrukwekkende verhalen. Hij zal aan de hand van zijn bevindingen op dit weblog nog een uitgebreid verslag doen.

inter.pngOn-line vroeg ik aan Joris van Heukelom wat hij vindt van het crossmedialisme bij traditionele uitgevers. Hij omarmt immers nu ook het ‘papier’. Hij reageerde door te stellen dat hij vooral ‘media’ omarmt, los van technologie en middelen. Leuk om dit via Dutchview te kunnen doen. Toch een beetje aanwezig, inclusief plaatjes, en dus ook kunnen bloggen. Wat is dat digitale leventje af en toe toch leuk…..

joris.png

eday2.png

’s Middags sprak Bram Alkemade met Marque Joosten (voorzitter jury Adobe Award) en Casper van der Woude (Robeco). Ik vroeg hen naar de trage opkomst van video conferencing. Dit fenomeen is technisch gezien al heel lang beschikbaar, maar kennelijk zijn fenomenen als ’text-ony-communicatie-tools’ als Twitter booming. Marque zei dat vooral jongeren text-only communiceren, zelfs om hun verkering uit te maken. Is volgens hem veel makkelijker via SMS.

Door: Peter Luit
Foto’s: Live genomen vanaf de streaming video op e-day