The Next Web live te volgen

thenextwebsmall.pngVandaag en morgen wordt in de Westergafabriek in Amsterdam ‘The Next Web’ gehouden, een internationaal congres over alle mogelijke 2.0 bewegingen op het web. Het congres is prima live te volgen.

1 reactie

  1. Peter Luit op 5 april 2008 om 08:50

    Ik heb The Next Web deels op 3 en 4 april on-line gevolgd. De sfeer was uitstekend te noemen, door een enorme goede en strakke opzet van het programma. De sprekers hadden allemaal echt wat te vertellen. De inhoud was zondermeer van goed niveau. Al die componenten bij elkaar geven een ‘congres gevoel’ zoals ik dat doorgaans niet vaak heb. Alleen Seybold Seminars in San Francisco had een dergelijk niveau. Mijn grote complimenten dus, voor dit unieke congres van Nederlandse bodem. Volgend jaar weer!