Crossmedia training voor Psh Publishing Support en Hoogte 80

In de afgelopen twee weken mocht ik voor de tweede reeks crossmedia trainingen weer twee ochtenden inhoudelijke kennis op het gebied van crossmedia verzorgen.

psh.pngWederom een leuke inspirerende ploeg mensen vanuit Psh Publishing Support en Hoogte 80, twee bijzondere bedrijven vanuit de RSDB groep. Het is altijd weer leuk om een groep mensen te trainen, die met zeer verschillende inzichten, werkzaamheden en verwachtingen binnekomen. Ook de eerste keer waren de verschillen groot.

hoogte80.pngDe eerste bijeenkomst behandelde vooral de wat meer theoretische achtergronden, terwijl de tweede bijeenkomst meer praktisch (deel middels een fictieve case) was ingesteld en veel tijd was voor interactie, gedachten en meningen uitwisselen. Vooral de tweede bijeenkomst werd daardoor meer gewaardeerd.

Ik hoop dat de deelnemers terugkijken op een succesvolle introductie in crossmedia en hoop dat iedereen haar of zijn weg in het landschap zelf verder invulling kan geven.