Gisteren eerste deel nieuwe training Crossmedia bij Centrum voor Communicatie en Journalistiek – Utrecht

ccj.pngGisteravond vond de aftrap plaats voor de nieuwe training Crossmedia bij het Centrum voor Comunicatie en Journalistiek in Utrecht. Samen met Harold Lukassen is een nieuwe opzet gemaakt voor 3 avonden. De vorige training omvatte 2 avonden.

Lukassen: ‘De nieuwe opzet van 3 avonden hebben we gekozen om ook bepaalde elementen van social media in de training op te nemen en meer aandacht te geven aan de dagelijkse vragen in de praktijk van de cursisten. Maar de aandacht voor nogal wat theorie, met name op de eerste avond is er niet minder om geworden’.

Ik heb zelf het genoegen deze training te mogen geven. Gisteravond startten we met in totaal 12 deelnemers, in deze tijd een flinke bezetting. De training zal ook in het vooorjaar en in het najaar – bij voldoende deelnemers – nog eens worden herhaald.

Onderstaand de besproken lesstof van de eerste avond.

2 reacties

  1. Mark van der Schaaf op 29 januari 2010 om 08:59

    Prima start, en dan zonder te rusten naar de finish. De volgende avonden krijgen we gelukkig de kans om de stof te bespreken. Gisteren al jeukte mijn tong, bij toch wat stellige stellingen. Ik kijk uit naar volgende week.  2. Peter Luit op 29 januari 2010 om 09:30

    @mark: ja, de eerste avond is erg vol, dat hoor ik vaker. Maar het gaat vooral om kennismaken, enthousiasmeren, buiten de traditionele akders denken en meer van dat soort motiverende elementen. Volgende week inderdaad veel meer tijd voor jullie individuele stappen en plannen en een uit te werken case als ‘huiswerk’. Succes!