Mijn iPhone apps

Hieronder twee screenshots van de applicaties, die ik in de afgelopen twee weken van iPhone gebruik heb gedownload. Betaalde en onbetaalde applicaties (netjes via iTunes) die het gebruik van een iPhone verrijken.

apps1.PNG

In het kort: AIM spreekt voor zichzelf, ondersteunt ook iChat accounts. AirMe maakt foto’s en biedt de mogelijkheid ze op Flickr, Facebook en Picasa te zetten. AirSharing is bedoeld om de iPhone als gewone IP machine in je eigen netwerk te delen, met als doel documenten uit te wisselen. Bloomberg is een populaire financieel economische nieuwssite. Buienrader.nl behoeft geen toelichting. Evernote is de universele oplossing voor het beheren van documenten, gedachten, notities en bedenk het maar, over alle platformen heen. Fring is een universele chat client voor onder andere AIM, Twitter, MSN, Skype en GoogleTalk. NYTimes is een krant. Google is een zoekmachine, die niet alleen buiten zoekt, maar ook zoekopdrachten binnen de iPhone zelf uitvoert. GraphCalc maakt grafische weergaves van ingegeven formules. iBlueSky is een mindmap applicatie. LinkedIn is een iPhone client om je connecties te verwerken. MobileFinder is naast AirSharing een tool om met andere netwerkcomponenten in een WiFi omgevingen documenten te delen. myAnalytics is een Google Analytics client, waarmee je een deel van je webstatsitieken kunt bekijken. NetNewsWire is een bekende RSS reader. Palringo is ook een chat applicatie, welke meerdere chat services ondersteunt.

apps2.PNG

Remote is een iTunes client om muziek uit te wisselen met een iTunes Libray op een laptop of desktop. Stanza is een e-reader applicatie. NOS Teletekst preekt voor zichzelf. TouchType maakt het mogelijk e-mails in landscape in te voeren, vergemakkelijkt het typen. Twitterrific is een Twitter client. Met vCardMailer is het makkelijk ‘visietkaartjes’ te versturen. VNC maakt remote verbindingen met computers mogelijk. WiFinder laat veel meer WiFi netwerken zien dan de zoekmogelijkheid binnen de iPhone zelf. Wikipanion is één van de Wikipedia client voor de iPhone. Tot slot is WordPress een iPhone client om je WP blogs te onderhouden.

3 reacties

 1. Bert op 16 oktober 2008 om 13:33

  En dat allemaal op een gekraakte 3G lol!

  (hoezo KPN?) 2. JVD op 16 oktober 2008 om 14:34

  leuke nieuwe web-applicatie:
  http://www.justhit.it (werkt alleen op je iphone en ipod touch) 3. Peter Luit op 16 oktober 2008 om 18:39

  @Bert: Nee niet gekraakt hoor. Gewoon in België gekocht bij Mobistar, helemaal open, sim kaart erin en klaar.