12 februari: LUIT Consultancy dagrand dinnerworkshop e-Readers – digitaal papier

Op donderdag 12 februari houdt Peter Luit een workshop over e-Readers. Alle mogelijke apecten zullen worden behandeld, waaronder user-interface, standaarden in dataformats, netwerk verbindingen, business modellen en markt mogelijkheden, ontwikkelingen in kleur, groot formaat, video en nog veel meer.

Waarom?

irex1000.pngDigitaal papier biedt enorme kansen en mogelijkheden voor die bedrijven die graag hun keten in een breder perspectief willen plaatsen. Traditionele ketens, zoals we die tot nu toe kenden, verdwijen in hoog tempo door toepassingen van nieuwe technologie.

De relatie met crossmedia is helder, naast web 2.0 en radio/televisie 2.0 is digitaal papier de ‘2.0’ beleving voor het alom oude papier. In rap tempo zullen combinaties gemaakt gaan worden van webtechnologie en digitaal papier. e-Readers zullen snel evolueren en naast de vergelijkingen met het web, vooral ook hun eigen positie in de markt gaan krijgen.

Kennis en kunde rondom bewegingen in technologie, markten en toepassingen voor opdrachtgevers is noodzakelijk. Ja, ook nu al, wachten op het laatste stukje perfecte technologie heeft geen zin. Innovaties die je vanuit je eigen werkervaring niet rechtstreeks volgt en dus meemaakt, worden gewoon door anderen voor je neus weggekaapt. Dus zorg ervoor dat je erbij hoort. De innovaties in de platen industrie kwam ook niet van de platenmaatschappijen!

Digitaal papier zal wereldwijd een massale hoeveelheid applicaties voor zich gaan winnen. Creatie, productie en distributie zullen daarbij niet komen vanuit de traditionele media ketens.

Voor wie bedoeld?

Vooral bedoeld voor ‘veranderaars’, mensen die met grote passie en inspiratie gaan voor het marktgericht kunnen toepassen van nieuwe media distributie kanalen, met voldoende gevoel voor de balans tussen technologie en toepasbaarheid. De workshop zal naast de theorie vooral ook de praktijk laten zien. Voorbeelden van succesvolle toepassingen, zelf hands-on de look&feel ervaren en meer.

Kosten, time-to-spend

Deelname bedraagt € 250,– per persoon. Meerdere deelnemers vanuit één onderneming betalen € 175,– per persoon. Prijzen zijn ex. BTW.
De workshop wordt gehouden in Breukelen en begint om 16:00 uur en zal tot ca. 21:00 duren. Voor de file beginnen en na de file naar huis, tussentijds wordt u voorzien van een plezierige maaltijd.

Nu inschrijven

Stuur een e-mail naar Peter Luit, en u krijgt de bevestiging per omgaande toegestuurd. Eerst meer weten? Bel me op 06-20709846 en vraag alles wat u wilt weten. Graag tot ziens in Breukelen.