SAAS tools zetten onverminderd door

Het aantal on-line applicaties, webapps in het kort, zet onverminderd door. Veelal gratis in een ‘light’ mode en voor enkele tientjes per maand heb je een ‘pro’ account te pakken.

Vandaag werd ik door René Spijker geattendeerd op LovelyCharts, een on-line variant op OmniGraffle. En dit bedrijf heeft z’n uiterste best gedaan om vrijwel alles wat in OmniGraffle mogelijk is, over te brengen naar een webapp.

home_network.jpg

Of het nu gaat om flowcharts, netwerkschema, organigrammen, LovelyCharts biedt het allemaal. Het is jammer dat er geen share mogelijkheid is, zoals in de mindmap webapp MindMeister. Dan zouden meerdere deelnemers mee kunnen editten. Maar misschien is dat wel een idee voor de volgende versie.

1 reactie

  1. Peter van Teeseling op 27 maart 2009 om 23:18

    Ha Peter, ik heb een betaalde account bij Lovely Charts. Prachtige app inderdaad. Wordt door Belgen gebouwd. Die account kost trouwens niet een paar tientjes per maand maar per jaar. En met een pro-account kan je samenwerken aan een diagram.
    Overigens is de service door de bouwer erg goed en direct.
    Kortom .. een aanrader!